Tuan Rumah

My photo
Presint 9, Putrajaya, Malaysia
Just call me iwe..was born on 07/06/1994..masih bujang tetapi sudah mempunyai seseorang yang teristimewa di hati..HEHE.. As a UiTM Pulau Pinang Student till Jun 2015.. Diploma Kejuruteraan Elektrik (Kuasa)

31 January 2011

Kasut Baru 30/1/11

Assalamualaikum~~

Yeay...Yeay... hri nie aku dpat kasut baru !! huhu.. actually aku x sngka lak yg parents aku nk blikan aku kasut baru... huhu.. sblum nie aku ada ckap r nk ksut jogging.. xnk ksut Futsal sbb dah rembat abg nyer dah.. hehe.. Actually ari nie aku saje follow mak n ayah aku ke Kenduri Kawin di Sungai Ramal Dalam,Kajang.. huhuhu... saje follow.. suka tgok pngantin... huhu..

Habis jer knduri 2... ayah n mak aku ckp nk singgah Warta,Bangi jap..
sbb nk bli kasut !!! wow !!!! sungguh x disangka... huhu.,. trkejut gak..
tiba2 jer.. hehe.. so aku follow jer lah... smpai jer kdai.. aku trus plih kasut.. aku niey sng jer plih ksut sbb aku niey x lah memilih sgat org nyer... skadar ada ckup lah... x kira lah cntik or cun or comel or hansome sesuatu brg 2..aku amek jer...wkakaa....*baguskan.. hehe. prasan skit.. :)

NAK TGOK KASUT BARU AKU 2 ??
ZZZAASS!!!! JOM LAYAN.....
KASUT BERJENAMA DUNLOP
DAH MACAM JENAMA TAYAR DAH !!
JENAMA TAYAR PON TAYAR LAH...
YG PNTING TAHAN LAMA !!
NAK TAU TAK SAIZ BRAPA NIEYH??
SAIZ 40(UERO) 6.5(UK)
Tiada niat sama skali nk mnunjuk or nk wat korang jelez... Entry ini direka khas untuk djadikan KENANGAN terindah aku stakat ini  pd thun 2011... 

Sekian terima kasih !!!!!


YANG BENAR
FARIDZWAN


9 comments:

  1. Aiseyh, chantekla kasut dia..
    mesti mahal kan..
    nak pinjam boleh?
    hehe ;)

    ReplyDelete
  2. haish!! tuannyer kasut x pkai wat training agy.,..mana boley pnjam..wkaka... biar tuannyer ksut rasmi dlu bru ley pnjam...wee~~

    ReplyDelete
  3. layannnn....zassss...cm wt segmen kt melodi da iwan ni ek....
    wow...cntik kasut..nanti bole la jogging sama-sama an...hehe..

    gi org kawen??bestnyer..

    DUNLOP pn kasut jgk an..heee~~

    ReplyDelete
  4. Kak Yana,... yup2... g knduri kawen... pstu sggah Warta.. hehe.. nk jog sme2?? boley ajer.. kita redha bnjir k...hehe

    Syu,.... aish??!! kasukt pon ada gak yg comei?? ingatkan arnab jer yg ada comei.. hehe

    Kak Sara,... hehe.. nak kasut ek? saiz??? hehehe

    ReplyDelete
  5. ni kasut spesis court sport punye kot.. sesuai men tennis.. jom men teennis jom

    ReplyDelete
  6. abg kentang panas.... yup2... tpak dia untuk court sport... hehe.. boley wat maen bola tmpar skali.. hehe..maen tenis?? x pndai lar.. hehe
    raket brat.. huhu

    ReplyDelete
  7. jom...kita redah bnjir kat Muar tuh....hak3..
    jog dlm air..best tuh..xpenah dibuat org ag nih..
    kita rasmi eh...hahhaa..

    ReplyDelete