Tuan Rumah

My photo
Presint 9, Putrajaya, Malaysia
Just call me iwe..was born on 07/06/1994..masih bujang tetapi sudah mempunyai seseorang yang teristimewa di hati..HEHE.. As a UiTM Pulau Pinang Student till Jun 2015.. Diploma Kejuruteraan Elektrik (Kuasa)

22 May 2014

PERCUTIAN BERSAMA KELUARGA DI PULAU LANGKAWI

Assalamualaikum bloggers yang dirindui,

Setelah hampir satu tahun menyepi dalam dunia blog, kini saya kembali menulis mengenai cerita kehidupan diri saya, keluarga,  serta sahabat2 yang tidak pernah hilang di saat saya perlukan mereka.. Tanpa berniat untuk memanjangkan entri, saya mulakan kisah hidup saya setelah hampir satu tahun tidak mengeluarkan entri.. hehe.. *rindu untuk ber-blogwalking..

Pada tarikh 15 Mei 2014 yang lepas, saya beserta keluarga meluangkan masa bercuti di Pulau Langkawi.. Untuk pengetahuan semua, bukan senang untuk kami berkumpul completely 7 beranak, sebabnya, abang sulong bekerja di Shah Alam, abang no.2 kerja di Kelantan, abang no.3 masih belajar di UniKL Pasir Gudang ( Degree ), saya belajar di UiTM Pulau Pinang, dan yang tinggal di rumah bersama abah dan ma hanyalah adik bongsu, yang baru sahaja habis SPM tahun lepas dan sekarang tengah menunggu panggilan IPTA untuk sambung belajar..

Ok, sambung cerita..Nasib baik flight kami pada malam hari tersebut.. boleh lah call and bergayut sakan dengan dia pukul 0000 pagi.. For your info, *tukar mood pc anda pada mood jiwang *  , saya merupakan lelaki pertama yang wishes for her birthday this year !!! yeah2 !!!.. sekali lagi, tanpa berniat untuk memanjangkan entri, saya nukilkan cerita percutian saya melalui gambar di bawah !! hehe


UNDERWATER WORLD LANGKAWI

Bergambar kenangan bersama

Wow!! ma ngan abah dah sampai Antartika??

owh..patutlah ada background Antartika, 
ada Mr.Pingu rupanya

SubhanAllah.. Ikan pari melebarkan sayapnya..
muka dia tu... takuttt.. :-|

bergambar bersama ikan yu, Shark!

eherm..no comment

SKYCAB LANGKAWI ( CABLE CAR )

Photo Frame berharga Rm30.. 
mahal tak mahal, kena ambil jugak -,-'

Permandangan indah dari Puncak

Kecut perut + sakit telinga akibat tekanan rendah di Puncak

TAMAN BUAYA LANGKAWI
*TAK AMBIL GAMBAR KELUARGA DI TAMAN BUAYA SEBAB DAH HABIS RM 100 UNTUK GAMBAR DI CABLE CAR DAN UNDERWATER WORLD.. HAHAH

Antara buaya yang ada di Taman Buaya Langkawi.

anak-anak buaya yang baru nak up ! *eyh ?!

FOR THE LAST TRIP.. GUESS ME WHAT??
COKLAT!!!

TOTAL SPENT FOR CHOCOLATE = RM1400 


ITULAH SERBA SEDIKIT CERITA PERCUTIAN SAYA BERSAMA KELUARGI DI PULAU LANGKAWI.. TERUSKAN MELAWAT BLOG SAYA UNTUK MEMBACA ENTRI SETERUSNYA..TERIMA KASIH..

AKAN DATANG : TENTANG AKU DAN DIA...

2 comments: